Archipel 45-28, Lelystad  |  (0320) 785700  |  info@adfisq.nl

Administratie- en Belastingadvieskantoor AdFisq…

Administratie- en Belastingadvies- kantoor AdFisq…

…is het kantoor van Marianne de Borst.

Marianne is al ruim 18 jaar actief werkzaam als boekhouder / administrateur. En dat terwijl ze op de middelbare school het vak boekhouding heeft laten vallen, heeft ze uiteindelijk haar eigen bedrijf opgebouwd precies rond datzelfde vak!

Marianne houdt van uitdagingen en afwisseling in haar werk. Dat heeft ze gevonden in haar administratiekantoor. Daarmee wil ze haar klanten dát bieden waar ze behoefte aan hebben: persoonlijke aandacht, betrokkenheid én zekerheid dat hun boekhouding en fiscale administratie in goede handen is. Zodat haar klanten zich kunnen concentreren op die zaken die voor hen werkelijk van belang zijn. Ontzorgen en professionaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Bij Administratiekantoor AdFisq is uw administratie in vertrouwde handen.

Fiscale wetgeving

Behalve voor de boekhouding kunt u ook bij Administratiekantoor AdFisq terecht voor al uw fiscale vraagstukken die aan het ondernemerschap kleven. Marianne is gecertificeerd Belastingadviseur en aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Het lidmaatschap houdt in dat u kunt rekenen op een onafhankelijk oordeel en een brede expertise en up-to-date vakkennis en desnoods een uitgebreid netwerk om op terug te vallen bij complexe fiscale vraagstukken. Dat zorgt voor aanvullende zekerheid in een omgeving van continue veranderende fiscale wetgeving.

Nieuwsgierig geworden?

Indien u na het lezen van de informatie op de website meer wilt weten, bel of mail mij dan voor het maken van een afspraak.

Ik ben u graag van dienst.

Onze Dienstverlening…

…om van meerwaarde te zijn voor uw onderneming.

Ondernemers

AdFisq is er voor alle ondernemers (MKB en ZZP-ers).

Particulieren

Ook als particulier kunt u prima terecht bij AdFisq.

Tarieven

Hier vindt u de tarieven van onze dienstverlening.

Informatie

Voor als u meer informatie over AdFisq wenst.

© 2006 - 2018 AdFisq | All rights reserved | Contact opnemen